ÖgonGodis

Jag har en ny helt legal crush. En sån där som det är okej att ha och som inte är lite småpinsam och kanske rätt äcklig som den senaste, som jag inte vill ta upp igen.

Jag brukar nämligen se på Ellen DeGeneres show ibland för det går ungefär vid tolv, ganska lagom till frukosten *hrm*. Jag menar lunchen! LUNCHEN! Och med på hennes show har jag sett min nya crush, som tydligen finns med som DJ och ögongodis i var och vartannat avsnitt - Han är väl för Ellen som Kevin Eubanks är för Jay Leno fast mindre rolig MEN sötare.. Han heter Jon Abrahams och är skådespelare. Ja, jag har googlat honom, jag googlar allt och alla - det gör väl alla!? Jag tyckte liksom att jag kände igen honom och det är ju helt förståeligt eftersom han tydligen har spelat med i "Prime" med Uma Thurman och Meryl Streep. "Prime" låter som en thriller och den heter något helt annat i den svenska översättningen. Helt galet det där, men det är iaf en helt okej romantisk komedi där min nya kärlek spelar någon mindre roll har jag för mig eller är han en av huvudrollerna, äh jag minns inte. Kolla in filmen närmare HÄR!
Sen kan du njuta lite av Jon Abrahams här nedanför - enjoy!

image124image125image126image127

You like? Sugen på mer - Checka HÄR!

Party!

Hundvakt - check
Vin - check
Inträde - check
Resorb - check
Brett skärp - check 


Nä, nu finns det nog ingen anledning att inte gå ut ikväll... Äsch då!

 

Sorg och glädje

Jag saknar Greys Anatomy, jag sörjer att det är slut. Jag måste erkänna att jag nog faktiskt är lite smått besatt av den serien (alla mina kompisar i kör: "Men grattis, kom du fram till det nu!?"). Funderade till och med på att köpa dvd-boxarna men en hel säsong kostar fyra hundra och det kände jag inte att jag hade råd med, särskilt inte eftersom det hittills finns tre säsonger. Såg Snow Patrols video till "Chasing cars" (som mest består av bilder från säsong två) och började böla, jag är så jäkla blödig när det gäller den serien alltså. Egentligen är den ju fjantig för aldrig att så där mycket kan drabba människor - även om de jobbar på ett sjukhus. Men vad ska man göra. Nu går jag bara och väntar till säsong fyra kör igång, till hösten skulle jag tro - om jag har tur. Men jag måste ju ta tillbaka allt ont jag har sagt om Snow Patrol - jag fullständigt älskar dem nu, jag ska aldrig uttala mig för tidigt om något ever again!

 

Nu till en glad nyhet (för mig alltså)! Nu har jag äntligen tagit mig råd och beställt boken som jag har varit sugen på jättelänge men som jag egentligen hade tänkt vänta ut i pocket men nu kunde jag liksom inte hålla mig längre. Vilken dag som helst nu kommer "Bitterfittan" ligga bredvid min säg och tålmodigt vänta på att "Den jag aldrig var"ska bli färdigläst. Weehoo! Jorusåatt.. Jag fortsätter att hålla mig till mina svenska författare jag.


Nattligt sms

Ibland när jag ska sova ploppar det upp texter i mitt huvud. Ibland låtsats jag inte om dem, eller så tänker jag att det där måste jag komma ihåg till imorgon - men det gör jag aldrig. Men ibland, som igår, då tar jag mobilen och skriver upp texten i ett sms. Det tar jättelång tid och det hade varit så mycket enklare att bara gå upp och hämta papper och penna men det är jag för trött för. Alltså hittade jag i morse mobilen med ett sparat sms där det stod:

 

"Billys kycklingpaj till lunch, kanske två. Dom är ganska små och jag är rätt hungrig. Så aftonbladet förståss, lagom lättsmält. Pulverkaffe och choklad efter. Alltid choklad! Inte sådan där mörk choklad som Karin brukar köra med, GI-choklad med 99% kakao som smakar jord. Nä, riktig fet mjölkchoklad ska det vara. Möjligtvis Geisha.. Kanske KitKat om jag vill känna mig extra nyttig - den är ju lite mörk, och det finns kex i - det är tillräckligt GI för mej."

 

Den kanske inte ser mycket ut för världen nu.. Men vänta bara tills jag har hittat ett sammanhang att sätta in den i! Eller så kommer den bara att finnas som ett sms i min mobil, eller nu i min blogg också.. Suckers!


Simply the best!

Jag måste bara säga att det här tråkiga vädret gör min hund helt galen! Han skuttar och springer omkring som en dåre inomhus. När vi är ute går han jättefort, tittar ner i backen och ska in kvickast möjligt. Tror han är lite rastlös. Nu har han slängt omkring med en tennisboll i en halvtimme. Ibland ligger han och stirrar på mig och viftar på svansen som typ: "Kom igen nurå, nu hittar vi på nåt!" När han inte får någon respons knuffar han ner tennisbollen från soffan för hundrafjärde gången och skuttar sen ner och hämtar den för att sen göra om samma sak igen och igen och igen och igen. Ibland rullar den under soffan då står han och tittar på mig och grinar, tycker att jag ska ta fram den och så fort jag böjer mig ner och ska leta på bollen blir han så ivrig över att få den att han krafsar mig i huvudet  - så man är inte skitmotiverad att ta fram den eller. Fast han är bra söt ändå alltså.. I just love that dog!


image122


Nu ska jag städa eller framför allt diska, det är något som luktar riktigt freaky från mitt kök.


Var där eller var en ruta!

Helles är nog en av de roligaste personer jag känner. Det roligaste är när han tar engelska eller amerikanska uttryck och översätter dem direkt över till svenska.
Just nu står det på hans msn "O'Learys på torsdag var där eller var en ruta" jag meddelade precis att jag är en ruta.. "Jävla ruta" var hans enda svar..
Det är tydligen tre poprock-band som spelar där på torsdag så nu blev jag ju faktiskt sugen att inte vara en ruta och gå dit. Fast Linda kommer ju hem då, finally, så vi skulle ju hänga hemma hos andra Linda och sen ska dom ut, inte jag för jag har ingen hundvakt. Fast jag är faktiskt lite sugen att hänga på nu.. Ut alltså.. Det är ju inte allt för ofta man får chansen att gå ut med Linda nu för tiden.. Aja vi får se hur det blir...

Helles är en oval!


Födelsedagsfest....

I lördags var det födelsedagsfest hos Linda, vi konstaterade ju till slut att hon fyllde 22 år den 26:e maj..

Det här blev kvällens outfit - till slut!


image115


Lite smått och gott från kvällen.. Sen blev vi fullare och korten mindre normala så det besparar jag er..


             





If the rain must fall...

Fy, vilket epigt väder det är! Regn och åter regn.. Solo är inte skitsugen på att gå ut i kylan, inte jag heller. Jag vill ha fint väder, eller åtminstone inte regn - och kallt. Okej om det regnar, det kan faktiskt till och med vara lite mysigt ibland men det kan väl åtminsone vara varmt dårå. Var är värmen liksom? Jo, jag vet! Den är på Gotland - dom jävlarna har tagit vår sol! Det är det jag alltid har sagt om gotlänningar, dom är så jäkla giriga, ska bara ha och ha!

 

Jag har hållit på med en artikel hela dagen idag, en som krävde lite research, det var riktigt jobbigt. Nu har jag läst igenom den och ändrat den så många gånger att jag helt har tappat lustan att publicera den. Tror jag spar det till imorgon. Dessutom tar Linda Rosning all uppmärksamhet idag och jag har ingen lust att tävla med henne om läsare. Faktiskt.


3 snabba frågor

Fråga 1. Varför får man inte ha alkohol med sig in på krogen om den bara råkar ligga i väskan som ändå ska hängas in i garderoben? Jag hade nämligen inte druckit mitt vin på festen jag var på igår och tänkte inte ens på att det låg i väskan förrän vakten sa sig se något blått och systempåseliknande i min väska. Så han bad att få påsen och jag argumenterade en bra stund för att få behålla mitt vin men han var orubblig. Jaja, men ta vinet då. Så gick jag in. Efter ett tag kom vakten efter mig med min systempåse innehållande mina rosa pumps som jag hade valt bort för mina svarta ballerinaskor. Han lär ju ha undrat varför jag argumenterade så hårt för rätten om mitt vin när jag inte ens hade något. Själv hade jag totalt glömt bort att skorna låg i systempåsen och att vinet låg löst längst ner i väskan. (Nu står det i min kyl)

 

Fråga 2. Varför blev jag trött och ville gå hem när klockan var ett? Då hade jag fått nog. Jag trodde att den var säkert tre och krogen hade varit öppen för länge så tittar jag på klockan och den är strax innan ett. Har jag börjar bli gammal eller går jag ut för sällan? Usch.. båda två är hemska tankar.

 

Fråga 3. Hur kommer det sig att alltid när jag har varit ut står mina skor under vardagsrumsbordet, jackan i soffan och alla resterande kläder ligger alla i hallen? Glömmer jag bort var man bör ta av sig grejerna eller?


Förlåt...

Förlåt! Alltså verkligen. Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden men jag har liksom haft annat att göra, typ. Jag har inte så mycket att säga nu heller förutom att jag nu nästan får ner hälarna i golvet när man gör den där omöjliga ställningen på yogan.


Jag fick mycket positiv respons på mins senaste artikel ("Tänk dig att det är du") på Sourze, några tyckte att den var välskriven men skrämmande och det kan ju stämma. Fick ytterligare ett mail från chefsredaktören där även han kommenterade min text i positiva ordalag och gav mig en egen nyckel, så nu ser jag lite så där extra viktig ut. Sen ville han ha en bild på mig som ska visas med min artikel, jag tvekade lite för det kändes rätt bra att vara anonym när det gällde just den artikeln men samtidigt så står jag ju för den så jag skickade in en bild till slut ändå.


Idag blir jag tvungen att GÅ fram och tillbaka till Sätra för att lämna hunden, jag skulle iof kunna ta bussen men jag gillar inte att åka buss, särskilt inte med Solo för jag är så nervös att det ska kliva på fler hundar, då är det liksom kört. Men jag tar nog en promenad dit (tar väl ungefär en timme drygt) så tar jag bussen ner på stan igen.

 

Ikväll är det party, så jäkla party!
 

image91

If I lay here, If I just lay here

Har precis skrivit och skickat in ytterligare en artikel till Sourze, den kommer troligtvis publiceras i morgon skulle jag tro. Ämnet var tungt och nu känner jag mig helt uttömd och dränerad på all energi. Det kändes tyngre än sist jag skrev om det. Kanske för att jag presenterar det i ett större forum den här gången. Allt jag vet är att jag blev trött och darrig, samtidigt som jag känner mig en aning nervös för hur det ska tas emot av läsarna. Jag önskar att jag fick vila ett tag i någons armar. Jag kan inte låta bli att sjunga på Snow Patrols "Chasing cars", den känns passande på något sätt. "If I lay here, If I just lay here.Would you lie with me and just forget the world"

Aj då Danny

Jag läste i Aftonbladet att Danny Saucedos videokamera hade blivit stulen på café opera och Danny är så klart förkrossad över detta (som alla kändisar som figurerar i kvällspressen av olika anledningar oftast är). Men det värsta är säger han att: "Det finns en del snuskigheter som jag inte vill ska visas". Jag har bara två frågor. Varför går man ut i pressen och avslöjar det? Kan tänkas att tjuven inte alls hade någon tanke på att ens titta på vad som fanns i videokameran utan bara radera och sälja vidare. Den visste kanske inte ens vems kamera den stal. Och för det andra: Varför går man ut på krogen och har med sig en videokamera med snuskig film i? Hur lätt är det inte att någon bara rycker åt sig kameran i fyllan och villan för att de vill se vad som finns i den. Nä, jag förstår att du är ledsen, rädd och lite nervös Danny men hade det inte varit bättre och mindre skadligt för ditt goda rykte om du bara hade varit tyst om de här detaljerna? Nej istället: "Jag vädjar till den som stal kameran att lämna tillbaka bandet. Det hade varit kanonbra om jag kunde få tillbaka den." Mm, visst Danny, det där fungerar säkert.Så står det lite längre ner: "Kolla in Dannys video Tokyo här!" Hur lurigt är inte det, innan man ser "Tokyo" tror man ju att det är filmen från videokameran och man ler lite åt hur finurligt det hade varit av Aftonbladet om de hade fått tag på filmen och visar den i samband med intervjun men sen upptäcker man att det bara är Dannys musikvideo och besvikelsen sköljer över en samtidigt som det börjar lukta en aning av reklamkupp. 

För vad gör inte dessa kändisar för att sälja skivor, filmer eller för all del -sig själva. Jag börjar undra hur långt man är villig att gå för att klamra sig fast i rampljuset och försöka tjäna några extra slantar. Var finns moralen och självrespekten hos dessa människor? När det inte fungerar att sälja musiken försöker de sälja sin livshistoria och när det inte fungerar börjar de sälja ut sig själva. Detta gäller så klart inte alla kändisar och kanske inte heller Danny. Det gäller väl mest dem som är på väg ur kändisskapet men det gör ju inte det hela mindre sorgligt och faktiskt lite obehagligt. Hur kan kändisskap vara så viktigt att det får människor att vilja vrida ur den sista lilla droppen, tills det inte finns något mer att hämta, någon mer källa att mjölka ur? Varför inte lämna det när man är på topp, när man är som mest omtyckt? Det skulle ju innebära att man alltid blev ihågkommen med värdighet och troligtvis längre än när de desperat klamrar sig fast vid den sista spenen. En teori är att de inte är nöjda med sitt kändisskap och vill förändra bilden av sig själva som nått ut till allmänheten, men någonstans på vägen går det fel och istället för att förbättra blir det bara värre. I och med att det blir värre ökar desperationen och viljan att kämpa sig kvar och viljan att förändra blir starkare. De tappar kontrollen och hamnar i ett hamsterhjul som snart snurrar vare sig de springer eller inte.


Egen nyckel

Kändes väldigt roligt att få ett mail från chefsredaktören på Sourze där han först meddelar att mina texter är "Kanon" för att använda det exakta uttrycket och sen undrar om jag skulle vilja ha en "egen nyckel" vilket innebär att jag kan publicera mina texter rätt ut, utan att de behöver gå igenom redaktionen först. Jag blir alltså betrodd med en nyckel som gör att jag själv måste se till att mina texter är redigerade och genombearbetade, vilket ju känns riktigt roligt - särskilt eftersom jag än så länge bara har lämnat tre bidrag. Men det gör också att jag måste vara mer självkritisk när det gäller vad som är värt att skicka in och inte men det ska jag väl klara tycker jag. Det märks väl i min blogg att självcensur liksom är min grej =P


Vem vill läsa om en skandalblondin?

Om du är sugen kan du läsa min senaste artikel på Sourze så kan du göra det HÄR!
 

Var inte rädd för att säga vad du tyckte sen =)

Nyttigt?

Jag har ångrat mig och vill ta tillbaka två saker som jag tidigare har skrivit! Snow Patrol är faktiskt bra och inte alls dåliga och intetsägande men det gäller att man inte ger upp om dem för tidigt och inte förväntar sig att hela skivan ska låta som "Chasing cars". Dom är inte heller så deprimerande att lyssna på om det är soligt ute.

Sen vill jag även ta tillbaka det jag sa om att jag tror på allt som skrivs för efter att ha ätit massa Malaco-godis måste jag ju säga att tjejen som skrev i den bloggen hade helt fel när hon sa att alla smakade som bajs. Eller så är det jag som är godisoman och tycker om allt godis, mindre socker eller inte - det är ju bara bra om det är mindre socker om de fortfarande är lika goda då kan man ju äta desto mer. Men efter att ha ätit ett par påsar har jag fått mystiska röda fläckar över hela magen. Men det kan ju bero på vad som helst, ge mig mina Malaco Truly Juicy nu!

 

Till och med min mamma tycker att min blogg har blivit för mainstream nu! Buhu! =(

 

En annan sak jag har tänkt på, varför får jag den här responsen från mina vänner när jag säger att jag har blivit dumpad: "Jaha!? Blev du?? Ja, men det är nog nyttigt för dig att det går åt det hållet någon gång." Varför i helvete skulle det vara nyttigt för? Va vava? Mitt nya godis är nyttigt, att bli dumpad - not so much..


Carro kan min cykel

Carro: Nu vet jag varför du har varit så grinig dom senaste dagarna!

 

Minna (grinigt): Jag har väl inte varit grinig!

 

Carro: Joooo, det har du!

 

Minna (uppgivet): Jaha? Ja, varför har jag varit det då?

 

Carro: Du ska ju ha mens den här veckan!

 

Minna (förvånat): Ska jag?

Carro: Japp!

Minna: (grinigt): Jaja, men jag tycker ändå inte att jag har varit grinig...

image114

Jag vill ha sol och James - come on, make me happy

Ja, det har nog varit vädret som gjort att mitt humör har varit på topp. Idag är jag inte alls lika glad, fastän jag har toklyssnat på James Morrison hela morgonen. Jag vill ha sol! Jag vill ha sol nu! Jag har totalt tappat min motivation att skriva också.. Som kanske syns med bristen av inlägg de senaste dagarna.. Kanske får ta och köra några tester igen, de fungerar bra som utfyllnad (höhö)..

Fan nu blev jag skitdeprimerad, undra om det är för att Snow Patrol började på playlisten - dom går det ju tydligen inte att lyssna på utan att vilja börja knapra antidepressiva, de är liksom inte dåliga bara deprimerande (som att det skulle vara mer smickrande) - nä back to James please! Nu ska jag gå ut med min vovve sen ska jag hämta mina äckliga men fettsnåla malaco-godisar på posten som jag ska testa och bedöma. Jag går redan in för att de är äckliga för jag har läst det i någon blogg någonstans - och jag tror alltid på allt jag läser!


Det där med distansförhållande..

Idag var jag i Uppsala med min syster. Till lunch gick vi till en kinarestaurang med jättegod buffé där vi blev placerad bredvid ett bord med två rätt menlösa killar. Borden stod ganska nära varandra så man kunde utan svårigheter höra vad som sades. Syrran satt med busstidtabellen efter vi hade ätit klart och vi diskuterade vilken buss vi skulle ta hem till Gävle igen. När vi har bestämt oss för att ta bussen som går hem halv två säger den ena av killarna ( båda har suttit tyst nästan hela tiden) till sin kompis: "Undra hur det skulle vara att ha en tjej i en annan stad, distansförhållande liksom." Både jag och syrran börjar kanske ganska obefogat och helt ofrivilligt att skratta. Killen fortsätter bekymrat: "Thomas tjej bor ju i Gävle men de jobbar ju båda två så de ses ju bara på helgerna. Men det verkar ju fungera jättebra för dem." Jag och syrran fnittrar fortfarande okontrollerat. Killen sneglar lite åt vårt håll. Syrran tittar djupare ner i busstidtabellen och jag försöker febrilt komma på något att säga så vi kan låtsas att det är det vi skrattar åt. Jag kommer inte på nå annat än: "Ska vi gå!?" Jag som egentligen hade tänkt dricka kaffe *hrm*.  Det är fuuult att tjuvlyssna!


Hetast just nu....

Det funkar liksom.. Min artikel om sms, eller snarare krönika eller vad man ska kalla det ligger fortfarande under "hetast just nu" med 231 läsare och betyg 3 på Sourze. Idag såg jag även att min krönika har blivit publicerad på Bestofgefle - även om de än så länge har glömt att skriva mitt namn under *hrm* och även om det känns som att den blev publicerad some what olägligt eller möjligtvis lite sent.. Och även om det hittills är obetalda och helt frivilliga "jobb" så är det ju ändå ett sätt att synas. Jag siktar högre men man måste ju börja någonstans, och nu har jag börjat och jag tänker fortsätta - ni ska få se!

image93

Konstig känsla..

Jag känner mig så glad. Pirrig och förväntansfull. Jag förstår inte varför - det här är väl lite konstigt? Undra om det kan bero på en blandning av solens skvallrande om att sommaren snart är här och James Morrisons underbara musik. Eller kanske yogan.. Jag vet inte vad det är men mitt humör är på topp och fjärilarna i magen vill inte lugna ner sig. Och vad gör fjärilarna där? Vem fladdrar deras vingar lyckligt för - mig själv kanske, varför inte? Jag gillar ju mig själv väldigt mycket just nu! Ödmjuk? Nä, inte så värst väl, men vad gör det. Sen älskar jag mina vänner och min familj så mycket- kanske är några vingslag för er! Nu är det sommar och det känns i kroppen!

image89

I'm not lost, just undiscovered

Ikväll har jag varit hos syster, igen. Vi diskuterade kärlek och kom fram till att det var jäkligt svårt. Tänk att livet ska gå ut på något som är så besvärligt att få till. Jag vill ha en enklare plan! Jag kräver en enklare plan! Jag vill att mitt liv ska gå ut på att äta glass eller något annat lättsmält. Jag har i alla fall börjat tillämpa en ny livsfilosofi nämligen att inte fundera över sådant jag inte kan förändra, varför ska man ödsla energi på det för liksom?  Som min smarta vän alltid säger: "Släpp det och gå vidare!" Det känns skönt, frigörande och väldigt hälsosamt.


Imorgon tror jag att det blir middag hos parentserna, hoppas på värme och sol så kan man sitta där ute och kanske till och med få lite färg - det skulle verkligen inte vara helt fel. Nu ser man ju ut som ett spöke, skulle lätt kunna smälta in som statist i Ghost Whisperer eller nåt..

 

På måndag blir det Uppsala och om vi har tur får vi träffa lilla Vera för första gången och det skulle ju vara hemskt trevligt. Hon börjar ju nästan bli gammal nu och man har inte ens gluttat på det lilla knyttet än.

 

Och nästa helg, nästa helg är det PARTY med mina tjejer! Mina underbara favvo-tjejer! Dit längtar jag nog allra mest. Linda kommer hem från sitt dumma Stockholm och Carro ska också med! Det blir vi mot resten på dansgolvet OCH i baren. Men jag ser nog ändå mest fram emot förfesten - då får man verkligen kvalitetstid med sina närmaste vänner. Det är vad livet verkligen går ut på!


Min nya kärlek

Carro har tjatat om James Morrison hur länge som helst, men jag har avfärdat honom som tråkig mainstream-musik. Jag var helt säker på att jag bara skulle tycka att den var enformig och ointressant. Men när jag var in på cdon.com och skulle kolla in Michael Bublés nya skiva så har de ju en sådan där käck liten lista, en "De som har köpt den här skivan har också köpt"- lista. I den listan fanns James Morisson och då bestämde jag mig äntligen att ge honom en chans. Och "If the rain must fall" kan nog komma att bli min favoritlåt genom tiderna. "How come", "wonderful world" och "Undiscovered", låten som också namnger plattan är helt underbara låtar -  "I'm not lost, just undiscovered." Åh, varför väntade jag så här länge med James Morrison för? Jag tyckte ju faktiskt till och med att "You give me something" som släpptes som singel var bra och ändå fixade jag inte skivan, but why? Aja, nu är den här i alla fall och den är bra! Lyssna, lyyysssnaaa I tell you. You will love him like I do..

image113

E is even more than anyone that you adore

Så blev man dumpad.. Gah! Det var väl la typiskt att när jag för en gångs skull inte lessnade efter två veckor så klickade det inte för honom men that's life som Michael Bublé skulle ha sagt. Fan Greys Anatomy känns inte lika lockande längre, baginbox-vinets dragningskraft har däremot blivit kraftigare (höhö).. Tänk ändå, när jag sa till mamma härom veckan att det kändes som om han betedde sig så som jag brukar bete mig när jag är osäker på vad jag vill, att jag hade rätt. Det måste ju betyda att jag är grym på att läsa av människor.. Jag är ju faktiskt grym på det mesta! Tänk att jag som är så bra blev dumpad - det är ju helt galet. Fast nog måste det erkännas att jag är ledsen men jag får väl picka upp mig själv and get back in the race liksom.


Didn't We Almost Have It All

52 minuter kvar! Femtiotvå minuter? Nästan en evighet.. Men snart är det här.. Tänkte att jag skulle fixa mat till att det är framme men mat kommer liksom störa min koncentration. Egentligen borde jag äta nu, innan, men nu dricker jag kaffe.. Efter kaffet borde jag egentligen gå på långpromenad med Solo medan jag ändå bara väntar. Men jag har precis gjort den där yogan så jag orkar inte ge mig ut än på ett tag. Allt måste på något sätt hinnas med efter eftersom jag inte planerade den här dagen tillräckligt noga. Så allt som finns att göra nu är att vänta.. Usch vad tiden går sakta. Det här är ju värre än julafton. 48 minuter kvar! Fyrtioåtta minuter? Nästan en evighet.. Men snart är det här..


"Låt honom pussas lite"

När jag var liten var jag hos en dagmamma på dagarna när mamma och pappa jobbade. Hos min dagmamma fanns det ett annat dagbarn som hette Micke. Vi var väl kanske fyra eller fem och han var typ kär i mig eller nåt. Han skulle alltid pussa mig, bara det att han inte visste hur man gjorde så han bets ? hårt! Och jag kom ihåg att jag tyckte att det var jätteobehagligt och sökte ofta skydd hos min dagmamma men därifrån blev jag alltid ivägkörd med orden: "Men Minna han tycker ju om dig, låt honom pussas lite!" Jag fick ju för fan blåmärken! Och vadå låt honom pussas lite, jag ville ju inte! Det är på grund av sådan uppfostran av pojkar och flickor som pojkar växer upp och blir våldtäktsmän (de har ju fått höra att det är okej, fastän tjejen säger nej) och tjejer växer upp och blir våldtagna, eller har sex mot sin vilja för "Han tycker ju om dig, låt honom bangsa dig lite". Det som min dagmamma skulle ha gjort var väl snarare att säga åt den där jävla ungen att respektera att jag inte ville och att han skulle lägga av! Att man måste lyssna på och respektera andras viljor.. Sådana som hon borde inte få vara med och uppfostra andras barn!


Greys-avslutning och vinfnitter!

Nu är säsongens sista avsnitt av Greys Anatomy på väg hem. Det går inte skitfort och än så länge står det att det ska vara framme och sjutton timmar men det där brukar ge sig så en är nog här inom fem. Jag måste nog ta och skaffa snabbare bredband ändå.

 

Idag ska jag försöka mig på poweryogan igen. Igår kunde jag ju liksom knappt röra kroppen på grund av all träningsvärk och det kan ju omöjligt vara nyttigt för en mindre tränad människa att träna när man inte ens kan ta sig upp ut soffan för att inte tala om att det faktiskt är en fysisk omöjlighet. Så gårdagen spenderades hela dagen i soffan, vid fem lyckades jag äntligen ta mig upp ur skiten och packade ner mitt baginbox-vin i min stooora väska, drog på hunden en matchande tröja och skoade iväg till syrran. Där hade jag blivit jag förbjuden att åka i hissen eftersom äckelgubben under henne hade pissat i den så det var bara att ta sig upp för alla miljoner trappor till fjärde våningen. Där åts det, dracks det, Skrattades det, åts lite mer, pratades det om döda människor, åts lite, dracks lite mer, skrattades det och sen var det fan dags för mig att gå hem. Solo hade bäddat ner sig i en krater i syrrans säng och tittade sömnigt upp när jag sa att vi skulle gå. Jag tror jag åt för mycket, eller för onyttigt för jävlars vad ont i magen jag fick. Bara Broccoli och nyttigheter för mig from now on!

 

Nä nu ska jag ut med min lilla söta bäbis sen ska det yogas för hela slanten! Eller jag kanske borde äta frukost först.. Sen ska man inte yoga när man nyss har ätit.. Aja whatever. Ni behöver ju inte veta hela mitt dagsschema eller hur..


V is very, very extraordinary

Hur kan dom lista ut allt det här med bara några enkla frågor om djur?? Mystiskt! Fast fan, jag är rätt bra alltså!

The Keys to Your Heart
You are attracted to those who are unbridled, untrammeled, and free.

In love, you feel the most alive when things are straight-forward, and you're told that you're loved.

You'd like to your lover to think you are stylish and alluring.

You would be forced to break up with someone who was emotional, moody, and difficult to please.

Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future... one you can grow with.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage as something that will confine you. You are afraid of marriage.

In this moment, you think of love as commitment. Love only works when both people are totally devoted.

What Are The Keys To Your Heart?

Svartsjuka

Jag har tänk lite på det här med svartsjuka på sista tiden med allt som händer bekanta runt omkring mig. Jag gillar inte svartsjuka, inte hos den jag är med och ännu mindre hos mig själv. Snacka om att ödsla med energi på något som kan visa sig vara helt ogrundat. Eller grundat. Att bli uppäten inifrån, inget gott kan ju komma ur det. Men liksom även om det finns grund för att vara svartsjuk så är det väl ändå onödigt att slösa energi på det. Man kan inte göra något åt själva känslan - då får man väl i sådana fall lägga den energin på att ändra på sin livssituation så man slipper vara svartsjuk. Själv är jag inte speciellt svartsjuk, jag kallar det åtminstone inte svartsjuka - nästan aldrig. Fast jag har haft grund för att vara svartsjuk ett par gånger men jag funkar liksom inte så - även om det ibland till och med kanske hade varit bra för mig att vara svartsjuk och börja gräva lite och ändra min egen situation. Men jag väljer alltid att lita blint på folk för att sen antingen bli besviken men förhoppningsvis inte. Alla mina upplevelser har ju gjort mig till den människa jag är idag och jag är glad för det. Att titta i andras telefoner och sitta och fundera över otrohet är liksom inte min cup of tea - för även om jag har blivit ljugen för några gånger är jag själv inte en sådan som ljuger och jag vill hellre tro det bästa om folk och känna dem genom mig själv än att känna dem genom tidigare erfarenheter. Varje ny människa bör ha en ny chans och inte dömas efter ens egna tidigare upplevelser - de misstagen får ju ligga på de människorna som gjorde dem och inte på dem som kommer efter - eller på mig.

 
Vissa kan tycka att det är charmigt med svartsjuka "för det visar att han/hon bryr sig om mig" men frågan är om det verkligen handlar om kärlek eller om det bara handlar om kontrollbehov. Och är det inte lite skruvat att visa att man bryr sig om någon genom att vara misstänksam och det är ju rent ondskefullt att göra någon svartsjuk för att få lite uppmärksamhet. Det är väl inte riktigt kärlek? Eller?

Men vad vet jag, kanske är jag själv lite svartsjuk ibland bara det att jag har förklätt det till något annat..

             image112
Edvard Munch Jealousy, 1896

O is for the only one I see

Jag va och fika med Carro och Linda på Java idag.. Sen gick vi till Hard Soft och jag har äntligen köpt en ny sladd till stereon, tror inte killen där gillade mig (har en förkärlek till att driva med butiksbiträden).

 

Minna: Jag vill ha en kabel som går från datorn till stereon så jag kan lyssna på musik genom datorn i stereon.

Butiksbiträde: Okej, hur ser stereon ut?

Minna: Den är svart!

Butiksbiträde: Men alltså är det två hål eller ett?

Minna: Eh? Ett! Nej två! I datorn är det ett!

Butiksbiträde: Är det en bärbar eller stationär.

Minna: Bärbar, ja datorn alltså. Stereon är stationär. Eller ja, man kan väl bära den men det blir lite jobbigt att få med sig högtalarna.

Butiksbiträde: Mmm *Tar inte så road fram en sladd* Den här blir nog bra.

Minna: Är den snubbelvänlig? Jag har en tendens att snubbla över sladdar så jag måste ha en som är tålig!

Butiksbiträde: Jaha? Jo men den här blir säkert bra.

Minna: Pluppen ser lite stor ut, är du säker på att den passar?

Butiksbiträde: Ja, det ska den göra.
Minna: Får jag byta om den inte passar?

Butiksbiträde: Näe, alltså inte om förpackningen är bruten. Men jag lovar att den passar.

Minna: Men då borde jag ju få byta om den inte passar! För om den inte passar har du ju ljugit för mig och då måste jag ju få byta!

Butiksbiträde: *någonting slocknar i butiksbiträdets ögon, kanske är det livsgnistan* Eh.. Jo.. men.. Jonas! Får hon byta om den inte passar?

Jonas: Näe inte om förpackningen är bruten men det ska passa!

Minna: Men om ni är så säkra på att den passar måste jag ju få byta om den inte gör det! Annars känns det ju liksom inte som om ni är så säkra på att den passar som ni påstår..

Jonas: Ja, okej.. Om den inte passar får du byta!

Butiksbiträdet: Var det bra så? *Tänker nog, "GUDE GUD LÅT DET VARA BRA SÅ"*


Så nu har jag en sladd! Fast jag har inte kollat om den passar än men det ska den väl göra då antar jag..


Jag gillar verkligen inte rubriker...

Förut när jag var besatt av Buffy och vampyrerna (Mycket underskattad serie - faktiskt! Särskilt de sista säsongerna och Buffy ska uttalas Buffy inte Baffy - bara för att det är roligare så) så hade jag en crush på James Marsters som spelade den känsliga, lite klumpiga, ibland onda och ibland goda vampyren Spike. Men nu när jag åt frukost råkade jag bläddra förbi Smallville, där han också spelar med tydligen och min crush är för alltid förstörd - han var inte ett dugg snygg OCH han var tråkig plus att hans utstrålning va lika med noll och vart är det blonda håret liksom? Tror jag begränsar min crush till Spike! Jag hade till och med hans bild som skin på min winamp ett tag - men det tänker jag aldrig erkänna om någon frågar mig!

image111


I'm up I'm up I'm up!

Yogan gick bra men den var riktigt jobbig idag. Kanske för att jag hängde med bättre och fattade vad jag skulle göra när man skulle gå upp i hunden och ner i kobran although, det gick ju inte skitsmidigt eller. Lär ju inte sett ut som de på tv.. Snarare dunsade väl jag ner på backen.. Plus att jag glömmer totalt bort att över huvud taget andas när hon inte säger till om det. Till mitt försvar kan jag säga att jag är skittrött för jag somnade faktiskt inte förrän efter två någon gång. Men därför var det ju faktiskt extra disciplinerat av mig att gå upp klockan åtta och hälsa solen med pretto-yoga (även om det var osmidigt) Men trött eller inte - jag skulle nog ändå glömma bort att andas - det är ju så mycket annat att tänka på liksom.

Snart kommer min Power yoga- dvd - kanske redan idag, what was I thinking liksom!? Jag som höll på att dö av den 20 minuter vanliga yogan i morse, för att inte tala om träningsvärken (Se Kermit jag kan visst skilja på verk och värk!).

 

Nu ska jag gå ut med hunden, GÅ inte springa.. Jag känner att jag inte klarar av det just nu.. Allra helst skulle jag vilja gå och lägga mig i sängen igen men eftersom jag ska ner på stan och vara social med tjejerna så måste Solo få sig en rejäl promenad för att känna sig tillfreds med tillvaron! Men jag kanske bara skulle gå och sträcka på mig  i sängen en pytteliten stund.. Åh, fatta skön den lär vara nu! Egentligen borde jag lägga mig ner en liten stund - så att inte JAG somnar på soffan vid tio ikväll!


Vatten över huvudet..?

Jag vet inte om jag gjorde rätt eller inte på den 20 minuter korta vanliga yogan i morse (jag har ju en tendens att göra det mesta fel - särskilt när det jag gör innebär att jag måste skilja på höger och vänster) men jag börjar få träningsvärk i axlarna. Vilket kan bero på att träningspasset var jäkligt effektiv eller att jag är fruktansvärt otränad. Jag skulle ju så klart vilja säga att det beror på det första men jag skulle tyvärr tro att det beror på det senare.. kanske har tagit mig vatten över huvudet när jag beställde power-yogan?.


L is for the way you look at me

Nu har jag blivit besviken på Michael Bublés nya album "Call Me Irresponsible", Maroon 5:s nya album "It Won´t Be Soon Before Long" , särskilt eftersom jag var helt stört förälskad i "Songs About Jane"-albumet. Men framför allt, troligtvis på grund av alldeles för höga förväntningar, är jag besviken på Snow Patrols "Eyes Open".


image106   image107    image108 


Jag är nog minst besviken på Michael Bublé, vilkens album jag i och för sig har hunnit lyssna in mig mest på. Det finns ett några riktiga guldkorn, både lugna låtar som "Always on my mind" och "Lost" samt glad-låtar som "Everything"  och "L.O.V.E" och så förståss mina favoritlåtar på skivan "It had better be tonight" och "That´s life". Eller föresten jag ångrar mig.. Jag är inte alls besviken på Michael Bublé - de flesta låtarna är bra och de som inte är det, duger också!

 

Men jag tänker nog fortsätta hävda att jag inte gillar Maroon 5:s skiva för det va så jäkla skränig.. Eller så var det huvudvärken som gjorde att jag hade låg toleransnivå.. Aja tills vidare tycker jag inte att den är bra.

 

Snow Patrol var liksom bara tråkig och intetsägande, vilket var lite tråkigt för efter bara ha hört "Chasing cars" från dem var mina förväntningar jättehöga och jag blev så glad när jag kom på att dom ju måste ha en skiva.. Så var den liksom bara - jag vet inte, Menlös!? Och Greys Anatomy som är så bra...


 När jag ändå är igång så vill jag meddela att jag har köpt en PowerYoga-DVD.. Det fanns för nybörjare och men sådant har ju inte jag tålamod med - helst ska jag redan vara färdig-yogad liksom. Fast jag såg en annan powerYoga-video som verkade bättre efter att jag redan beställt den första - det stör mig lite eller ganska mycket.
 "Carmen Electra: Aerobic Striptease" var slut (!?)men jag beställde i alla fall hennes Hip Hop Aerobics! Och nej, det är faktiskt inte värre än att läsa Magdalena Graaf! Eller..? Fast va spelar det för roll för nu har jag ju gjort både och.. Usch, vart är jag på väg egentligen - känner mig helt korrupt och förstörd - Fast ändå känns det så skönt åttio-talit med sånna här videos! =)

 
image109   image110



Vad menas med rubriken till det här inlägget? Äh! Just figure it out!

Ny Obsession eey?

Yoga is the shit! Jag fattade liksom ingenting men det kändes ändå så skönt! Nu är jag helt pigg och ska ut och springa med en intet ont anande hund. Han är så himla lat - han har ju inte ens klivit upp ur sängen än! Själv är man liksom hurtigare än hurtigrutten..
Tror jag ska beställa en Yoga-bok så jag fattar vad det är jag ska göra nästa gång hon säger att man ska "göra hunden" och "hälsa solen". Hmmm? Det här kan leda till en ny obsession.. Kanske är rätt bra i och för sig, jag behöver nåt nytt - Både Christine och Greys har ju säsongsavslutning..
 
Förlåt Carro, men du får faktiskt skylla dig själv när du klickar på fel länk!
Tänker inte ta på mig ansvaret för det där..         

image88
                                                 

Nu är det over and out!

Jag har inte bloggat så mycket idag, jag har nämligen varit upptagen - med att hälla i mej kaffe. Lots and lots of it! Jag är så trött att jag har ont i huvudet.. Eller så har jag ont i huvudet på grund av allt kaffe - svårt att veta..

 

Imorgon ska jag gå upp klockan 07.00 och Yoga (göra yoga, utöva yoga - eller vad man nu säger) Men i alla fall - är det någon som tror på det? Själv är jag lite skeptisk.. Men jag ska försöka i alla fall och det är väl det som räknas!?

 
Wish me luck!

Nu är det over and out! Orkar jag inte vara vaken en minut längre - Hoppas jag hinner borsta tänderna - Gonatt!

image89


P.S Såg nu att Yoga-passet går 08.15 också.. Är det någon som tror på det då? Själv är jag fortfarande lite skeptisk. D.S Punkt och jävla skitslut!
 

Var, när hur fyllde du sa du?

Linda säger: fyller ju år den helgen


Minna säger:gör du?

Minna säger:22?


Linda säger:26


Minna säger:32


Linda säger:45

Linda säger:nä 22

Linda säger:men jag fyller den 26:e


Kaffe för hela slanten, tack!

Klockan är inte ens åtta och jag är vaken (?) hur imponerande är inte det!?


Are you impressed? I'm impressed! ....och trött

Falskt att vara artig eller artigt att vara falsk?

Igår va jag hemma hos mamma och pappa och kollade på melodifestivalen.. Jag har blivit tystad av dem så jag kan tyvärr inte berätta om alla roliga kommentarer och diskussioner som pågick under melodifestivalen vilket är synd - jag hade många "Det här måste jag blogga" - moments men både mamma och pappa var ganska snabba med att säga att det ville de INTE läsa om in min blogg och sen hotade de med att inte prata mer under hela kvällen.

 

Men några slutsatser från kvällen:

  • Jag ville åka utomlands i sommar till typ Grekland eller Bulgarien eller något liknande men man kan ju bara åka till de länder som ger Sverige bra poäng i melodifestivalen så jag får åka på semester till Danmark eller Norge - Island har jag inte råd med.
  • Det är fusk att alla östländer röstar på varandra om de är så himla bundis så kan de väl gå tillbaka till att vara ett land och inte få några röster alls så vinner Sverige för att vi får röster från alla Nordiska länder och för att Storbritannien, Frankrike och Tyskland oftast suger.
  • Israel ligger väl inte ens i Europa och dessutom borde de ha andra saker att koncentrera sig på än melodifestivaler. Turkiet borde inte få vara med för deras icke-humanitära sätt att behandla människor. Och alla ap-fattiga länder som Albanien och forna Jugoslavländer borde lägga pengarna på att, jag vet inte, mata sitt folk? Dessutom har de ju ändå inte råd att vinna! Alltså - borde bara EU-länder få vara med och då skulle vi vinna lätt, utan Norges röst till och med!
 

När jag skulle åka hem blev jag bjuden på taxi, vilket ju var snällt. Men jag fick en pratande taxichaufför och sådant är ju alltid lite obehagligt för jag vet liksom inte vad jag ska säga och det känns some what oartigt att bara svara på tilltal men inte fråga något tillbaka. Så frågar han (det var en rätt ung kille - kanske i min ålder, något äldre): "Blir det någon utgång ikväll då?" Eh, nä.. eftersom jag sitter i en taxi med träningsbyxor och en hund vid halv ett på väg hem så är det väl ganska uppenbart att jag inte är upplagd för party.. Men jag fattar, han vill bara vara trevlig och prata men vad ska jag fråga tillbaka? "Nä, inte du heller?" Det fattar jag väl så det behöver jag ju inte fråga.. Jag frågar istället om det är mycket folk ute ikväll, för det har jag hört andra fråga när de sitter i fram med taxichauffören och jag har alltid undrat varför de frågar det, vem bryr sig liksom? Men nu vet jag! Vad annars ska man säga där framme? Jag fick panik och det var det enda jag kunde komma att tänka på! I övrigt så är jag inte så mycket för att fråga om saker som jag skiter i svaret på, jag är bara inte tillräckligt falsk för att vara artig. Eller artig för att vara falsk..


Ställningsbyte...

image101
Ser ni hur han liksom ligger klistrad mot mitt lår!? Varje kväll, varje kväll!



Det här är alltså varelsen jag har uppkallat min blogg efter...



Se så glamouröst tanden har fastnat i läppen, vilket den gör rätt ofta - eftersom han har underbett..

Det är en hund - no, more, no less

 Jag sitter i soffan med datorn i knäet och kollar runt på lite bloggar och Solo ligger och trycker bredvid (som vanligt! Igår försökte jag få honom att åtminstone lägga sig i andra delen av soffan när han stod mig när jag var jättemätt och mådde illa och allra helst ville ha hela soffan för mig själv. "Solo, gå av! Gå bort från mig! Gå och lägg dig där borta!" Jag pekade desperat mot andra änden av soffan. Han tittade förtvivlat på mig och sen vart jag pekade och till sist lade han sig mycket, mycket försiktigt mig! Åh, vilken lång parantes.. ). I alla fall så hör jag (vi) ett jättekonstigt ljud från gatan. What? Och jag, som inte är rädd för att prata med mej själv -  fast jag säger ju så klart att jag pratar med Solo, tittar på hunden och frågar: "Va är det som låter? Är det en hund det där?" Som att Solo skulle kunna svara på det.. Solo tittar ut och sen på mig och ser lika frågande ut han också. Ljudet slutar jag rycker på axlarna och återgår till mitt bloggläsande och Solo stoppar ner nosen i filten och återgår till sitt - va han nu gör, vilar kanske.. Trycker mot mig.. Poängen är att det var precis som om han förstod vad jag sa och typ svarade liksom: " I dunno " och såg förvirrad och frågande ut som om han verkligen undrade vad som lät och tyckte att jag borde vara den som ger svar på det. Även om jag visste var det var och förklarade det på honom skulle han ju ändå inte förstå vad jag sa - Or would he!? Creepy Creepy..

Fast förr en gång när jag tappade en köttbulle på golvet och sa åt honom att INTE äta den för att den va varm och han kommer att spy upp den så förstod han inte.. Eller så lyssnade han bara inte.. Han åt i alla fall upp köttbullen och sen spydde han upp den, precis som jag hade förutspått! Sen åt han upp den igen..


image100

I'm so Grey, i'm black

Nu har jag bölat mej igenom ett helt avsnitt av Greys Anatomy. Från början till slut satt jag och, inte snyftade lite grann utan BÖLADE! Inte på sånt där charmigt vis då man får lite tårar i ögonen som man kan blinka bort ett par gånger utan mer på det på det där snörvliga, hulkande, maskara-rinnande, hysteriska sättet som om inte är ett dugg charmigt eller gulligt på något vis och som är förklaringen till varför jag ALLTID tittar på Greys ensam. Det var i alla fall det hittills sorgligaste avsnittet! Grattis till den som skrev det liksom.. Och alla ni som följer Greys på 90-talsvis, vänta bara tills ni kommer till avsnitt 17 av säsong 3 och kom sen och säg att ni inte bölade ögonen ur er..

I alla fall så gjorde jag ett test på den officiella hemsidan för Greys Anatomy (Ja, jag vet - jag tänker inte ens säga att det här var det sista för jag är helt manisk när det gäller tester nu för tiden tydligen). Man kunde svara på ett antal frågor så fick man reda på vilken Greys-karaktär man mest liknade. Jag blev Callie Torres - vilket i och för sig var lite tråkigt för hon är ju lite störig.. Eh.. Men jag har ju liksom vant mig vid att jag tydligen inte alls känner mig själv efter alla tester jag har gjort.. Men i alla fall så läste vad som stod om henne/mig och jag tyckte ändå att det stämde rätt bra :

 "You are very direct and sometimes that is a bit much for people to handle, but you just call it like you see it. Life's too short not to be lived to the fullest and if it scares some people, then who needs them? You're an all-or-nothing person, so people who cant't commit have no place in your life. You deserve someone who loves and lives just as hard as you do."
 image99 
Jag gillar Callie/Mig - Visst låter jag väl helt fantastisk!?  

Vill du göra testet, så kan du göra det här
Oooo Nu väntar kvällens sista avsnitt.. Fy va jag är glad att min TV är trasig!

Men nej - jag tänker fortfarande inte ta tillbaka mitt tillbakatagande om att jag är en seriejunkie!


Creepy Clowns

Jag hittade den här bland mina bilder


image98

Varifrån kom den liksom? Jag hatar clowner - dom är skitläskiga och jag vill inte ha nåt med dom att göra så bara ploppar den här upp helt mystiskt bland MINA bilder... Go away liksom, Stephen King-Freak!
Alla vet ju liksom att clowner är ondskefulla - egentligen..

Grey rule my life

Tur att min dator laddar så sakta annars hade jag nog dött av uttorkning för länge sen. Jag undrar om författarna till Greys Anatomy försöker bräda varandra genom att försöka skriva det sorgligaste avsnittet!? Jag vägrar fortfarande tro att det är jag som är extra mesig, even though jag blir tårögd vid bara tanken att se det.

Eftersom jag har skitlångsamt bredband tar det typ 4 timmar för mej att ladda ett endaste avsnitt men det är okej -eftersom jag faktiskt vill ha ett liv också, eller i alla fall känner att jag borde ha det. Men den här gången hade jag minsann hamstrat två hela avsnitt och ett tredje var på väg (typ två timmar bort). Min plan var att titta på ett avsnitt till frukost och sen ha två hela avsnitt till kvällen - som jag egentligen skulle ha spenderat öldrickandes och tacoätandes med Tina och Magnus men Tina blev sjuk och jag är för lat för att göra upp några nya planer med någon annan så tänkte jag alltså ha Greys-maraton. Planen var också att ett tredje avsnitt skulle ha kommit hem under tiden jag tittade på de andra två.

Så jag tittar på ett till frukost som så klart slutar med en cliffhanger, sist det hände hade jag inga fler avsnitt hemma men den här gången va jag fan beredd! Tänker minsann inte vänta i fem timmar en gång till! Jag kommer ju ändå ha två till kvällen, tänkte jag och börjar titta på mitt andra avsnitt för dagen som SÅÅÅ KLART slutar ännu mer spännande. Suck.. Nu är det två timmar tills nästa avsnitt kommer hem. TVÅ TIMMAR! Och den har fan varit på gång i två timmar i tre timmar nu.. Då kommer jag inte ha nåt att göra i kväll heller.. Då kanske jag måste se till att ha något slags liv ändå.. Kanske lika bra.. Nu har jag gråtit så mycket att mina ögon är helt igensvullna och när jag är ute och springer blir jag uttorkad efter två meter och rosslar som om jag inte har druckit en droppe vatten i hela mitt liv. Vattenpaus är vad jag behöver! Fylla på lagret. Dessutom vem klarar av ett Greys-maraton anyways. Man kan ju inte sitta och böla tre timmar i rad - det kan ju omöjligt vara speciellt hälsosamt!? Jag har nog fan lite ont i huvudet nu, redan efter två.. Kanske skulla duscha eller nåt (förlåt, dursa så klart).

image97
Här kan vi snacka hunky Adonisar!

Pippi på tester...

Jag vet att jag har haft pippi på tester dom senaste två dagarna. Och flera gånger har jag sagt att "det här är den sista" vilket uppenbarligen har varit lögn eftersom det hela tiden har kommit fler. Men efter det förrförra testet så tänkte jag faktiskt på riktigt att nu får det vara nog men så snubblade jag ju över det där vuxentestet som liksom bara skrek om att få vara med och nu har det alltså hänt igen. Jag hittade ett godistest på karamellkungens hemsida (no shit). Tydligen så är jag chokladokrat eller whatever, vem bryr sig om det jag gillar ju alla godisar (förutom surisar i stora mängder)men i alla fall så fick man med ett diagram över sitt godisbeteende som jag tyckte stämde in rätt bra på mej och säkert på 80% av den godisätande befolkningen...

Mitt godisbeteende - and I'm damn proud of it too!

image96

Hell yeah att man äter det godaste först, resten trycker man ju i sig när man börjar må lite illa - för vadå spara till senare? Och du! Köp ditt eget godis väl!?

what's my age again?

Lika vuxen som för fem år sedan tydligen.. Jag förstår inte vad dom här testerna har emot mej.. Okej att jag inte alltid är så mogen men alltså någon måtta får det faktiskt vara.. Det här är inte ens charmigt! =/


Din vuxenpoäng
Namn:  Minna
Datum:  2007-05-10
Ålder:  25
Vuxenpoäng:  10.9
Uppskattad ålder :  20

Tips på saker att göra för att få mer poäng

  • Köpa bil  (Ok, ska bara ta körkort först om jag ska ha nån nytta av den)
  • Köpa hus. (Mm... Ska bara hitta ett jag har råd med - centralt! För jag vill kunna gå hem från krogen)
  • Åka till Kina (Varför ger det vuxenpoäng liksom?)
  • Anordna vinprovning för dina vänner. (Det är inte vuxet - det är pretto!)
  • Börja dricka Gourmetkaffe. (Det fanns ju inte ens med bland frågorna - vadå gourmetkaffe?)
  • Skaffa barn (Ja just det, för det vill man ju göra bara för att få vuxenpoäng - det är ju verkligen moget tänkt)
  • Fixa dig ett riktigt jobb. (Jaja, ska bara plugga färdigt först.. Sen ska jag fixa mitt drömjobb!)
  • Gift dig (Visst, varför inte! Any takers?)
  • Fixa ett ICA-kort, det är smidigt och du spar pengar. (Ok! det kan jag faktiskt göra!)

Hur går det för dej? Testa här


Sömnissues

Jag sover skitdåligt.. Det började förra veckan! Jag kan inte somna och när jag väl somnar vaknar jag hela tiden, plus att jag har skitläskiga drömmar som gör att det känns som om jag ändå har varit vaken hela natten.. jag tror att jag oroar mej för något men vad? Jag brukar väl vara rätt bekymmerslös.. Det kan ju inte vara Fanta (free, zero, light) som gör att jag inte kan sova.. Har väl liksom lite mer vett än att ligga och tänka på det och kanske lite viktigare saker än det att oroa mej för. Nä något är det som gör mej orolig eller osäker och därmed sämnlös - Lägg av med det! Jag blir galen! Jag vill sooooova!! SOOOVA I TELL YOU!!!

Föresten så tror jag att jag har fått pollenallergi nu! Jag skyller på alla som har tjatat om att jag har haft det så fort jag har varit lite snorig eller haft ont i halsen, eller nyst en gång eller kanske andats lite konstigt.. Se! Nu har jag fått det - är ni nöjda nu!? *mummel*

Kanske därför jag sover dåligt!?

What in the name of....

Så jag gjorde en till MEN bara för att visa att sådana här tester suger.. Jag är minsann ingen sån där liten tönthund! Jag är ju macho! trodde nog att jag skulle bli en schäfer eller nåt - åtminstone en spaniel.. Nä Nä men för all del - gör mej till det minsta ni kan hitta bara! Thats it - nu ska jag gå å lägga mej!

You Are a Chihuahua Puppy
Small, high strung, and loyal.
You do best in the city with a adults - young kids could crush you!

What Breed of Puppy Are You?

What Minna means...


Hittade en annan sån där namn-grej men jag vet inte om jag tycker att den här är så mycket bättre... Ska sluta med såna där dumma tester nu - man blir ju fan deprimerad - nervigt, intensivt alkoliserat kakmonster liksom..


What Minna Means
M is for Magical

I is for Intense

N is for Neat

N is for Nervy

A is for Active

What Does Your Name Mean?

Kakmonstret vill ha alla kakor!


Hittade det här testet - The Sesame Street Personality Quiz liksom och varför är jag inte ett dugg förvånad när jag efter att ha svarat helt ärligt på alla frågor blir utnämnd som kakmonstret! Trodde du aldrig va Kermit!?


You Are Cookie Monster
Misunderstood as a primal monster, you're a true hedonist with a huge sweet tooth.

You are usually feeling: Hungry. Cookies are preferred, but you'll eat anything if cookies aren't around.

You are famous for: Your slightly crazy eyes and usual way of speaking

How you life your life: In the moment. "Me want COOKIE!"


The Sesame Street Personality Quiz

Upprättelse....

Jag tittade på ett avsnitt av Greys Anatomy nyss.. Det var jättesorgligt.. Jag börjar alltid gråta när jag tittar på den serien.. Vet inte om det är för att det alltid är sorgligt eller om det är för att jag är känslig.. Jag tror att det kan vara en blandning av båda.. Det är ofta avsnitt som är gråtvänliga men även om det inte är ett sådant avsnitt så börjar jag gråta för något ändå, jag tror det är av vana.. Man ska gråta till Greys.. fast eftersom handlingen utspelar sig på ett sjukhus så är det ju oftast någon som dör och det är ju ganska sorgligt..

 

Igår blev jag bjuden på middag - det var jättegott (och trevligt). Jag fick lax, Jag är en sucker för lax (och jag gillar sällskapet - trots den totala bristen på sympati han uppvisade(?) gällande mina skavsår).. I alla fall så försökte jag övertyga honom (han som bjöd på middag, inte laxen) att jag faktiskt inte är någon seriejunkie egentligen.. Jag vill liksom ta tillbaka det eftersom jag har kommit på att jag faktiskt inte ser på så många serier men som vanligt när det gäller mej så blir jag ju lite smått besatt av det jag tycker är bra. Jag använde ordet "faktiskt" så många gånger i mina förklaringar att det nästan blev pinsamt. Och han undrade nog vem det var jag försökte övertyga - honom eller mej själv (fast vi var ganska överens om att "faktiskt" faktiskt är ett riktigt bra ord! Vilket jag och Carro har diskuterat tidigare och kommit fram till samma slutsats - faktiskt). Jag sa att den enda serien jag egentligen är besatt av är Christine (som vi tittade på senare och jag kände att jag fick lite upprättelse eftersom det va ett roligt avsnitt - inte för att det inte brukar vara det men whatever) men sen kom jag ju på att jag faktiskt måste se Greys Anatomy också, helst Lost och Desperate Housewifes.. Gilmore Girls har jag lessnat på lite men jag måste ändå helst se det med betoning på helst så märk att det inte finns några måsten.. Så gillar jag ju Criminal minds, Cold Case, Brottskod Försvunnen, Medium, Supernatural, Ghostwhisperer..  What!? Okej men poängen är den här: De enda jag  inte vill missa är Greys Anatomy och Christine och de andra är serier som jag gärna tittar på OM jag inte har nå bättre för mej.. Hell jag är inte omöjlig - jag drog ju iväg och drack öl en onsdag - the busiest day of the week liksom.. TV är till att se på när man är uttråkad för att det inte finns något annat att göra - inte att leva efter - det är min uppfattning, alltså är jag normal. jag vill ha upprättelse!

 

Är ni övertygade än? Snälla säg att det är okej.. Det är det va?


image95

Whatever



 BTW så tycker jag att DU borde skriva en blogg som handlar enbart om you know who - jag skulle läsa varenda inlägg Mr. Nollmedkänslaförminaskavsår! Yeah! I´m talking to you! =P


You like to drink

Läste någons blogg nyss.. Där fanns det en alfabetisk lista, efter varje bokstav fanns det ett påstående. Sen skulle man skriva sitt namn och se vilka påståenden som blev av ens bokstäver. A och N var båda: "You like to drink".. Tack liksom.. Sen fanns det två bokstäver kvar i mitt namn..  Tror att M var "Best kisser ever" och I "You are great in bed". Jag är alltså en alkis som kysser som en gudinna och rockar i sängen.. Med betoning på alkis - TRE gånger.. Då tror man ju bara att man är bra.. Tror jag skippar vinet ikväll va..

 
M -Best kisser ever 
 I
   -You are great in bed
N   -You like to drink
N   -You like to drink
A   -You like to drink (enough already)

KaffeJunkie

Jag har kommit på att jag är klantigast när jag är kaffe-exalterad! Nu hade jag dammsugit och skulle belöna mej själv med kaffe på ballen.. Va gör jag? jo, jag tappar kaffefiltret fullt med kaffe på det nydammsugna golvet.. Och när jag ser tillbaka så har nästan alla mina klumpiga "olyckor" med kaffeexaltering att göra.. Jag kanske är lite beroende.. Kaffejunkie...

Diskussion under lunchen

Jag gnällde till kermit om att min blogg har blivit så tråkig på sista tiden.. Han sa att jag ju kunde värva mina vardagsinlägg med lite djupare tankar.. Djupare tankar? Ja, men som till exempel sms-reglerna och sånt.. Ahaa! Men jag har liksom inga såna tankar på gång för tillfället men jag kom ju på att vi diskuterade ju faktiskt väldigt djupa saker under lunchen:

Jag: Så Cola Zero är alltså nya Cola light? Jag fattar inte grejen med bytet?              

Lisa: Men från början var det aspartam i Cola light med sen bytte dom till sukralos så nu har dom gjort Cola Zero med aspartam.

Jag: Men varför bytte dom bara inte tillbaka till aspartam i Cola lighten liksom?

Lisa: Vet inte

Jag: Men va är uppe med Fanta då? Vad är bamboocha?
Linda: Men det är väl bara reklamen? (sjunger) 'Fanta free stay bamboocha' (och börjar sen härma papegojan i reklamen i fem minuter)
Jag: Så Fanta finns alltså som Fanta Free och vanlig Fanta. Finns det som Fanta Zero också? Och Finns det Fanta Light (förut fanns det väl Fanta light) och i såna fall vad är det för skillnad på dom?
Lisa: Med Fanta Free håller man sig Bamboocha!
Jag: Åh! Nu satte du igång henne igen!
Linda: (sjunger) 'Fanta Free stay Bamboocha' (och börjar härma papegojan i reklamen -  igen) 


Har fortfarande inte rätt ut begreppen kring Fanta.. Hur många finns det egentligen? Och vad är det för skillnad? Och va fan vill dom!???


Min dag so far

Jag skulle träffa Lisa tolv utanför nian. Jag orkade inte vänta på bussen och tänkte att det var ju ganska soligt och skorna gjorde inte så fasligt ont så varför inte promenera? Mm.. Halvvägs ner på stan började det spöregna! Stod under ett tak utanför någon affär i fem minuter men det ville inte ge sig så det var ju bara att knalla vidare. Träffade Lisa (som sa att hon är en nykter rocker fast jag påpekade att det inte var så rockigt att lyssna på Basic element) och Linda (den där jäveln som svikit mej för Stockholm), gick till Java, åt lunch sen gick Lisa och Carro kom (Hon hade en skitnygg tröja som jag blev lite avis på).. Vi satt ett tag till och jag drack kaffe (för det måste jag ha annars dör jag!) Sen när vi skulle gå, upptäckte jag att dom här nya skorna inte var så jäkla sköna ändå! Jag hade så ont! Haltade ner till skomakeriet, fick skavsårsplåster, korksula och utlästning av skorna..

Jag tog bussen hem!!
Ringde Medborgarskolan (för de hade ringt mej), klarade upp lite inför studiecirklarna, båda mina cirklar kommer att finnas med i kursprogrammet till hösten så hon var nog ganska nöjd med min utformning. Ska bli spännande att se om någon anmäler sig till dem, för det är ju inte säkert och då blir det ju inget.. Och då har jag inget extrajobb till hösten! För jag vägrar jobba i cafét, om jag börjar där igen kommer jag bli inringd sju dagar i veckan och då kan jag inte koncentrera mej på skolan - och jag har ju tagit på mej ganska mycket där! Nä, 3-6 timmar i veckan på medborgarskolan tycker jag låter lagom! Jaha!? Nä, nu ska jag skriva lite på andra grejer och sen ut och springa i skogen? skulle behöva städa också men alltså jag har skitont i fötterna nu! Måste komma ihåg och boka tvättid för nu har jag inga rena strumpor kvar och jag har skitont i fötterna! Är det någon som har missat att mina fötter gör ont!? Jag skrek när min betjänt (Linda, japps platsen är upptagen) satte på skavsårsplåster på mina stackars fötter..

image94

Minnas Lista

Japp, jag har gjort det! Jag har hittat (snott) en lista och listat mej själv med ointressanta skitsaker! Den som gnäller på det kan hålla det för sig själv, jag vet mycket väl att min blogg har nått ett nytt lågvattenmärke men det skiter jag i! Annars är kommentarer välkomna - bara snälla förståss
Here it goes!

 Personligt 


Piercingar:
öronen (om dom inte har växt igen, vilket är mycket möjligt)

Tatueringar: Till mamma och pappas stora förtret har jag tre stycken! Och nej jag har inte lessnat på en enda en!

Längd: 163,5 (mycket viktig halva men jag vet inte om den är sann)

Skostorlek: 36 eller 37 (tror att mina fötter har växt de senaste åren)

Hårfärg: Brunt (and I am sticking with it!)

Önskar du att du bodde någon annanstans: Nä (då hade jag väl bott där)

Tänker du på självmord: Nä (det är lite för destruktivt för min smak)

Tycker andra att du är attraktiv: Ja (Kanske inte alla eller ens majoriteten men what the hell)

Dricker du: Ja (det låter ju fånigt men det måste man faktiskt för att överleva, sen om det råkar vara alkohol i är ju det ett plus!)

Vilket schampo använder du: Det jag har köpt, helst fruktis (Typ den tråkigaste frågan ever)

Vilken parfym använder du: Den flaskan det finns kvar i, helst Gucci (nej, det HÄR va den tråkigaste frågan ever)

Vad är du rädd för: Jag är ju för fan som Nasse - rädd för allt! Vulkaner är min största skräck, sen spindlar, andra otäcka kryp, obehagliga människor, trånga utrymmen, äh! - you name it liksom!

Gillar du att tvätta: Ja! Det är det bästa jag vet! (eller inte)

Gillar du berg och dalbanor: Jajajaja! (Jag ÄLSKAR dom! Och jag är INTE rädd! Bara lite om jag tänker efter så det gör jag inte! Jag vill gå på Gröna Lund eller nåt i sommar!)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: No no! Jag har blivit realist (men jag tror på förälskelse vid första ögonkastet men riktig kärlek är djupare än så!)

Tror du på livslång kärlek: Yes!

 
Senaste:  

Film du såg: Hm.. undra om det inte var den där Wallanderfilmen förra veckan, nej jag såg ju på den där skittöntiga Saved! Uäck!

Låten du lyssnade på: Sanningsdan med Säkert!

Låten du hade på hjärnan: Drive med The Cars

Personen du ringde: Carro (vem annars liksom)

Personen som ringde dej: Carro (men alltså jag har andra kompisar också)

TV-program du tittade på: Greys Anatomy

Personen du tänkte på: Min syster och hennes ordspråk(?)

Bok du läste: Ånej! Jag vill inte säga! Kan jag inte bara hitta på någon prettobok istället? (okej jag erkänner, jag läste den där töntiga Magdalena Graaf - boken)

Saken du köpte: Sak? Mat gills alltså inte.. Kan ha varit skor? Eller tröjor! Ja en tröja från JC!

 
Favorit -
 

Mat: Mammas potatispaj och fläskfilé (HINT HINT)

Låt: Det kan inte vara möjligt att välja EN favoritlåt!? Men liksom.. Live tomorrow med Laleh ligger ju ganska bra till i sådana fall.

Sak att göra: Alltså en enda favoritsak? Det beror ju på humör liksom. Nej jag vägrar! Fast jag gillar att shoppa förståss. Fast inte strumpor - det är tråkigt!

Sport: Titta på? I sådana fall Fotboll utöva? Hm.. Tennis och badminton är skoj fast jag är värdelös på det eller jag är nog rätt bra på badminton tror jag!

Kläder: MYSBYXOR (så skönt! Jag är en riktig slacker när jag är hemma själv! Eller ja, hunden är ju hemma.. Men han springer ju runt helt naken så han ska bara va tyst!)

Film: The Notebook (It gets to me every time)

Serie: Christine! (Jag har lessnat lite på alla andra serier, dom är liksom inte lika bra jämförelsevis)

 
Har du någonsin  


Gråtit över en kille:
Ja, vem har inte det..

Varit kär: Jo men liksom..

Fått ditt hjärta krossat: Jo (men det var länge sen)

Krossat någons hjärta: Nä (inte va jag vet, jag är nog ganska harmlös)

Ljugit för någon: Ja, på fyllan (kan inte ljuga i nyktert tillstånd)

Varit i slagsmål: Jag står över sånt

Blivit arresterad: Nope (jag står över sånt också)

 

Fjortisar och sommarplaner(? på planer)

Blä va jag blev less idag.. Och faktiskt lite ledsen och blev på dåligt humör!  Jag trodde folk i min ålder var mognare än så.. Jag trodde fjortisperioden liksom var över.. Men nej nej - den pågår tydligen för fullt! Jag som trodde jag var omogen men ibland ligger jag tydligen i lä.. Men på sätt och vis känns det ganska skönt.. Jag har inbillat mej ibland att jag har saknat de här människorna i mitt liv men efter hur dom betedde sig idag tar jag tillbaka det.. Jag behöver inte sådana vänner.. Jag vill inte ha sådana vänner..

Imorrn ska jag fika med Linda på stan! jag saknar henne! Jag vill inte att hon ska bo i  stockholm hela sommaren! Dumma Linda i dumma stockholm hela dumma sommaren! Ja, jag är skitsurig över det! Moget va!? hehe
Jag känner för att hitta på saker i sommar.. jag vill åka till ställen! Kan ju  i och för sig åka till Linda i stockholm! Synd att jag inte gillar Uddevalla annars hade jag kunnat åka dit..För det är ju rätt okej där på sommaren, i alla fall på fjordfestivalen.. Men i alla fall så tror jag att det här kommer bli en bra sommar.. Det känns så i kroppen! Det liksom pirrar lite.. Jag tror jag gillar sommaren ändå..

Åh.. Nu blev den så där tråkigt igen.. Aja, men jag var tvungen att skriva av mig.. Ni kan ju antingen skippa att läsa den eller så kan ni bara ögna igenom den för speciellt rolig är den inte.. Men den kommer från hjärtat i alla fall!

Nej tack, tick tack

Från:liejbbeålmaj (Online, idle 6 min)Kille, 28 år LUDVIKA 
Datum:Idag 12:16
Status:Läst? « ^ » ?    
 
Hej!
Jag undrar om jag kan få vara din betjänt ibland?
mvh/Jonas
Från:liejbbeålmaj (Online, idle 7 min)Kille, 28 år LUDVIKA 
Datum:Idag 12:20
Status:Besvarat? « ^ » ?    
 
Hmmm tyckte du att min fråga var knaiig?
  
Till:liejbbeålmaj
Datum:Idag 12:23
Status:Besvarat
 

ja och ganska ointressant

  
Från:liejbbeålmaj (Online, idle 4 min)Kille, 28 år LUDVIKA 
Datum:Idag 12:35
Status:Besvarat? « ^ » ?    
 
Ha ha ok...du kanske vill bli min betjänt?

Take a HINT Butlerboy! Och om det står att jag har civilstatus "Stick, äckel" så måste du väl förstå att du är inräknad där.. Gå och damma någonting väl.. Din stolthet kanske..

Kermit har noll förståelse

Minna säger:DN kom inte i morse
Minna säger:Jag känner mej lite lurad

Kermit säger
:vadårå?

Minna säger:
nu hade jag ju liksom vant mej.. så trodde jag att den hade kommit bara det att Solo slutat skälla på den
Minna säger:så kommer jag upp så är det helt tomt där den brukar ligga

Kermit säger
:men du gillade ju inte dn

Minna säger
:men det är ju principen!

Kermit säger:
vilken princip?
Kermit säger:att du ska få saker du inte betalar för?

Minna säger:
amen sluta va så jävla petig nu 

Är du en grillslampa?

Jag vaknade inte av DN i morse! Jag vaknade klockan sju och konstaterade det.. Jag tänkte att Solo nog hade vant sig vid att den kommer fast det var ju ganska dumt att tro eftersom han fortfarande inte har vant sig vid posten och den har ju liksom kommit i fem år.. Men jag gick i alla fall upp med värsta förhoppningarna om att DN skulle ligga nedanför dörren, det gjorde den inte.. Jag känner mej lite lurad.. Kommer nog kanske sakna DN lite, i alla fall serierna ? Jag gillar Rocky och Niemi! Vid närmare eftertanke är det nog bara dom jag kommer att sakna.. Så fick jag ingen post idag heller.. Det var ju bara ondskefullt!

 

För övrigt så vill jag meddela att grillvillig är en person som är lätt att få med på grillning, lite av en grillslampa eller grillmadrass - som ni nu vill.. Känn er fria att använda det ordet när ni vill.. Alltså det är grymt att vara dyxo! När jag ska skriva något uppkommer det ju helt nya ord som man undrar varför dom inte har funnits tidigare! Grillvillig kom till när jag egentligen skulle skriva frivilligt men var lite för ivrig och väl mest bara tryckte ner massa tangenter.. Och eftersom personer gillar att mobba ett litet exalterat dyxobarn som mej så måste man ju försvara sig så det är ju bara att låtsas att ordet var meningen och sen hitta på en betydelse

 

Till sist vill jag säga att jag inte gjorde bort mej på stan igår (mm, jag vet - skittrist) MEN jag kan glädja alla med att jag ska dricka öl bland folk med syrran i morgon.. Så håll ut..
 

image93

jag är trött på rubriker..

Jag tror Solo börjar vänja sig vid DN, i morse morrade han bara lite så jag dog inte av hjärtstopp!

"Somebody told me"

"Somebody told me you had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It's not confidential, I've got potential a rushin' a rushin' around"

What? Är det bara jag som inte fattar the killers låttext? Kan någon snälla förklara va låten egentligen handlar om.. Den är trallvänlig och bra -absolut! Men jag förstår den inte.. kan någon förklara för en clueless Minna please! ( titta jag ber till och med snällt! )


NU SKA JAG SOVA INNAN JAG DÖR!


"Jag har en älg i min väska aaaaaaa aaaaaaa"

Om man ändå envisas med att titta på tv-jäveln så får man migrän.. Och om det slutar tjuta så märker man ändå inte det för då har pipet etsat sig fast i huvudet! Blä! Undra om man kan fixa den.. Undra om man har garanti på den efter sex år.. Troligtvis inte va..?

 

Funderade ett tag på att gå ut i morgon, det blev ju faktiskt ingen utgång i måndags MEN jag orkar nog fan inte? Att gå ut är tidskrävande och energidränerande.. Är jag tråkig då? Jag va ju ut förra veckan, det räcker väl.. Jag kan kanske gå ut nästa helg! Dessutom ska ju jag och syster på äventyr på lördag :D Jag ska i alla fall ner på stan med Carro på dagen i morgon, skvaller-time- inte för att jag är en sån som skvallrar om saker - jag står över sånt (höhö)

 

Fan va min blogg har blivit tråkig och mainstream, Jag måste hitta på nå bus snart så det händer nåt! Äh! Jag kommer säkert göra bort mej på stan imorgon.. Typ ramla mitt på torget eller spilla ut en halv latte eller något annat skoj som jag kan göra till en underhållande liten anekdot eftersom jag verkligen gillar att bjuda på mej själv. Och om jag inte får nå stoff i morgon så får jag det garanterat på lördag för då är ju syrran med, henne är det ju ännu roligare att bjuda på.. (hehe)

 

På söndag ska jag på talangjakt på Helges och titta på Isabelle när hon sjunger.. Det var ju hundra år sedan man var på Helges men samtidigt känns det som igår.. Det var ju ganska nyligen jag var fjortis och hängde där.. När jag själv sprang runt på talangjakten med mina fjortiskompisar och fnittrade åt alla okända killar som var där och va söta.. Och en del kändes så gamla - ja dom var ju säkert sexton, sjutton! Uäck! Va gammal jag har blivit alltså.. Jag vet inte om jag gillar det. Tänk om jag kommer dit och får panikångest!? Gammal gammal gammal! Tur att det finns folk som är äldre och kommer alltid att vara det - det tycker jag är coolt! ;)

 

Nu ska jag sova.. Teven har jag gett upp att titta på och image78 är inte speciellt underhållande - han bara snackar om choklad (väldigt detaljerat) och jag mår illa..

 

"Jag har en älg i min väska aaaa aaaa". - jag måste fan sluta sjunga älg nu när jag vet att hon inte sjunger så..


DN - Be Gone!

Jävla DN! Kan den sluta komma mitt i natten, eller halv sju! Eller över huvud taget.. Jag vill inte vakna varje morgon av att jag tror att någon håller på att bryta sig in. Mest är det väl Solo som tror att någon bryter sig in, så han skäller och jag vaknar med hjärtat i halsgropen och tror att någon bryter sig in.. Det är inte så charmigt att vakna av hundskall, även om man som tidningsbud kanske kan tro det.. Och DN är bara inte så bra att det är värt det.. Inte alls faktiskt..

 

Jag pratade med pappa idag, han sa att The Notebook inte alls var någon krigsfilm.. Good to know! Han kände sig lite lurad sa mamma.. (Hehe)

 

Nu ska jag gå ut och springa med mitt tjuvalarm, det tycker jag att han förtjänar efter att han varnar mej varje morgon att DN bryter sig in i min brevlåda.. Sen är det ju ett extra plus att han går igång när posten kommer också, ifall jag inte blev tillräckligt rädd av DN!


New adventures of old Christine

Alltså ni fattar inte vad ni missar om ni inte ser på Christine!
Visst Kermit!? image78 (Kermit säger ja!)

"Nothing worse than a wedding where the bride outshines the bitter drunk lady in the back..." Matthew till Christine när hon hoppas att bruden inte är snyggare än henne... You just have to love it! Titta! Titta, sa jag! För bossig? Okej men snälla titta då... Its for your own good!

image90

Hamish Linklater and Julia Louis-Dreyfus som Matthew och Christine

Seriejunkie utan TV

Min TV är trasig... Jag är trasig...  En seriejunkie utan TV... Det är ju som en pizza utan ost... Det fattas nåt liksom... Min TV fattas mej!

RSS 2.0