Förlåt

Jag ber om ursäkt till alla er tio som läser min blogg att jag inte uppdaterar den oftare. Jag lovar att försöka bättra mig, men ni måste ju förstå mig också - jag har faktiskt ett liv nu mer!

Jag har inte så mycket roligt att komma med heller mer än att jag pluggar och det är ju inte så intressant för er att veta kanske. Sen är jag kär också men jag vill ju inte gnugga in det i någons ansikte genom att tjata ämnet sönder och samman, heller.

Jag ska se vad jag kan hitta på ;D

Kommentarer
Postat av: mamman

En blogg är väl något man skriver för sin egen skull, att man vill få ur sig något och kanske dela med sig dom tankarna. Om Du inte känner att Du varken har tid eller lust så tycker inte jag att Du ska fortsätta med bloggen heller. Kanske Du kan ta upp den sen när Du har pluggat klart istället. Kram från mamman

2007-10-10 @ 12:29:55
Postat av: Minna

Jo visst är det så.. Jag skriver när andan faller på, men det är svårt att riktigt känna att man har tid när skolan och livet liksom kommer ivägen, och visst är ju det viktigare än en blogg.. Dessutom är det väl inte så roligt att läsa om mitt tjat om tentor heller ;)
Kram till mamman

2007-10-13 @ 15:28:45
URL: http://simplysolo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0